Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت:متاسفانه شهر اراک در پاییز امسال بیشترین روزهای آلوده را داشته ولی متاسفانه در ستاد بحران شرایط اراک را خیلی جدی نگرفته اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی جعفر محصولی عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک در گفتگو با دیار آفتاب؛؛ در خصوص آلودگی شهر اراک و اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت در این زمینه، گفت: متاسفانه شهر اراک در پاییز امسال بیشترین روزهای آلوده را داشته ولی متاسفانه در ستاد بحران شرایط اراک را خیلی جدی نگرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می بینیم که شهر های دیگر تعطیل می شود ولی علی رغم اینکه می دانیم هوای اراک از شهرهایی چون اصفهان و تهران و...کم تر آلوده نیست اما تصمیم گیری را تا ساعت یازده شب طول می دهند، در صورتی که این هوا برای همه مردم مضر است.

محصولی در خصوص نقش شورای شهر بیان کرد: شورا مرجعی نیست که بخواهد برای آلودگی هوا تصمیم بگیرد و فقط می تواند برخی از زیرساخت ها را قوی کند تا که آلودگی کم تری داشته باشیم.

وی در خصوص زیر ساخت های مورد نیاز برای کنترل آلودگی شهر اراک اظهار کرد: شورا برای آماده‌سازی زیرساخت ها برنامه های خوبی دارد؛ به عنوان نمونه در حال حاضر بهتر از سال های گذشته به پارک ها رسیدگی می شود و میان‌کاشت ها نیز در حال انجام است. باید گفت که در بحث فضای سبز، اراک از خیلی از شهر ها جلوتر است.

عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک در خصوص کاشت هزار هکتار فضای سبز در اطراف اراک که دارای مصوبه دولت نهم است نیز گفت: متاسفانه این هزار هکتار که در دولت آقای احمدی نژاد تصویب شد در حد همان صورت جلسه هیئت دولت در استانداری باقی ماند و یک قدم برداشته نشد و تا کنون اتفاقی نیفتاده است.

محصولی ادامه داد: ۱۰۰ هکتار در منطقه چقا کاشته شد ولی مربوط به آن هزار هکتار نیست و باید گفت که در خصوص آن ۱۰۰۰ هکتار هیچ اتفاقی نیفتاد. قرار بود محیط زیست و منابع طبیعی هزار هکتار درخت بکارند آب آن را تهیه و در اختیار شهرداری بگذارند که تا به حال یک درخت هم کاشته نشده است.

وی در مورد سهم اراک از پساب فاضلاب نیز عنوان کرد: متاسفانه در این خصوص زیر ساخت مناسب وجود ندارد و استانداری کمک نکرده و نمی کند؛ چرا که بنا بوده است با بودجه دولتی این آب به سیستم فضای سبز شهرداری برگردد. در منطقه سنجان و کرهرود که باغات ۵۰۰ ساله و ۳۰۰ ساله دارد، این باغ ها از بی آبی خشک می شوند ولی از این سمت پساب به سمت کویر می رود و حتی کشاورزان و کارخانجات پایین دستی از این آب استفاده می کنند ولی شهر اراک از این آب بهره مند نشده است.

عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک در خصوص اصلاح هندسی های انجام شده در شهر نیز تصریح کرد: در بحث ترافیک اتفاقات جدیدی در شهر رقم خورده است که مردم ناراضی هستند و دلیلشان هم درست و موجه است. این روزها در جهت روان سازی ترافیک متاسفانه مسافت را طولانی تر کرده اند و همین باعث می شود که بحث آلایندگی بیشتر شود؛ چرا که مردم مسیر طولانی تری را باید طی کنند تا به محل زندگی برسند. قرار شده است که تغییراتی در بحث روان سازی ترافیک انجام شود و دراین خصوص جلساتی با فرماندهی راهور داشتیم که مقرر شد بررسی کنند و در صورتی که مشکلی نباشد بعضی از مسیرها جا به جا شود تا مردم راحت تر به خانه برسند و این مهم تاثیر کم تری در بحث آلودگی داشته باشد.

محصولی در خصوص حمل و نقل عمومی شهر اراک و تعیین تکلیف اتوبوس های باقی مانده در پارکینگ شهرداری گفت: ۲۰ اتوبوس باقی مانده در پارکینگ در جهت رفاه حال مردم با قیمت مناسب تری به پیمانکاران واگذار شد که طی یکی دو روز آینده وارد مسیر می شوند.

وی افزود: در حال حاضر اتوبوسی نداریم که کنار گذاشته باشیم. البته حدود ۷۰ الی ۸۰ اتوبوس فرسوده داریم که با توجه به اینکه اتاق های سالمی دارند بنا داریم باز سازی کنیم که آنها نیز در مسیرها قرار گیرند بلکه ناوگان حمل و نقل عمومی مقداری نو و به روز شود.

محصولی ضمن بیان اینکه در این دو سه سال اخیر ۵۰ اتوبوس وارد مدار شده است خاطر نشان کرد: ۱۰ سال پیش، دولت حمل و نقل عمومی را تامین می کرد و ۷۸.۵ درصد پول اتوبوس را دولت می داد و ۲۲.۵ درصد را شهرداری‌ها معمولا وام می گرفتند ولی بیش از ۱۰ سال است که دولت اتوبوسی نداده است و فعلا هم با این شرایط اقتصادی امکان اینکه اتوبوسی به شهرداری بدهند ندارند. بهای بلیطی هم که مردم به شهرداری می دهند، حقوق راننده هم نمی شود چه بسا که بتوانیم ناوگان را نو کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۴۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • بارش‌ها برای چهارمحال‌ و بختیاری ادامه دارد
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • کاشت بیش از ۳ هزار درختچه در بلوار آیت الله خامنه‌ای قزوین
  • تساوی آلومینیوم و فولاد در اراک؛ شاگردان ویسی همچنان در لبه پرتگاه
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • انتظار ۹ ساله ساکنان مسکن ویژه تهرانسر برای صدور سند مالکیت